Expoints faciliteert continue klantfeedback. Deze feedback gaat over organisaties, producten, services en/of dienstverlening. Met Expoints reviews zorgen we er tevens voor dat opdrachtgevers die klantfeedback kunnen delen met hun (potentiele) klanten.

mensen

Waarom?

Wij geloven rotsvast dat je succes als organisatie staat of valt met het vermogen om klanten te enthousiasmeren. Immers, een enthousiaste klant is je beste ambassadeur. Via Expoints reviews geven we je ambassadeurs (maar natuurlijk ook je criticasters) een spreekbuis. We creëren transparantie en wekken de interesse van potentiele klanten. Daarnaast zorgt de unieke content ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt op internet.

werkthet

Hoe verzamelen we reviews?

Reviews worden gegenereerd via het reguliere klantfeedbackproces. Aan het einde van ieder proces vragen we de klant of ze een review willen schrijven over hun ervaring. Willen ze hier aan meewerken, dan opent een (extra) feedbackpagina. Deze pagina kunnen we ook toegankelijk maken via een link op deze, of je eigen website.

Waar tonen we de reviews?

Voor elke organisatie maken we een specifieke review startpagina, gekoppeld aan de Expoints-website. Deze pagina wordt ook voorzien van specifieke bedrijfsinformatie.

We adviseren de reviews te verdelen naar product, dienst of vestiging. Op deze wijze maak je het de bezoeker gemakkelijk en worden de reviews sneller geïndexeerd door Google. Bezoekers die de details van een specifieke review willen zien, kunnen op de review klikken waarna alle informatie wordt getoond.

Alle reviews worden geplaatst, zowel positief als negatief. Alleen indien er ongepaste taal wordt gebruikt, of privacy gevoelige informatie wordt gedeeld kan een review worden geweigerd. Als er voldoende reviews beschikbaar zijn kan Google bovendien een sterren-rating koppelen aan jouw website.

widget

Expoints Review Widget

Om de meest recente review-score te zien op je eigen website plaatsen we een widget (zie voorbeeld). Door te klikken op de widget komt de bezoeker uit op jouw Expoints reviewpagina, met alle reviews die zijn geplaatst door je klanten.

Er is een standaard widget beschikbaar, maar we kunnen ook een widget op maat voor je maken. Daarnaast is het mogelijk om de reviews op je eigen website te tonen, indien gewenst bespreken we graag de mogelijkheden.

Wil je meer weten over reviews? Ga naar www.expoints.nl en neem contact met ons op.